Kontakt
MGU Montage
Koraaldijk 139
4706 KG Roosendaal
Homepage:www.Mgu-montage.nl
Telefoon:06-51389997
Fax:

Sterk in bouwwerk

MGU Montage bouwt voor u!

M.G.U. Montage is in 2001 gestart met het monteren van keukens en het tegelen van badkamers.

Al gauw was duidelijk dat zaken als het leidingwerk van keukens en badkamers vaak door verschillende bedrijven werd uitgevoerd. Vaak ging dit ten koste van de snelheid van de verbouwing, dus leek het ons makkelijker om dit zelf in beheer te hebben. Zo werd de voortgang optimaal gewaarborgd en wordt de klant ontzien van het ongemak wat er bij een verbouwing komt kijken.

Logischerwijs volgden hierdoor ook de elektra- en afbouwwerkzaamheden. In de loop de rjaren zijn we gegroeid tot een veelzijdig bedrijf met een grote capaciteit. We werken met A-merken wanneer het gaat om keukens en installatietechnieken. Daarbij doen we zaken met gerenommeerde leveranciers waardoor we kwaliteit kunnen garanderen.


Over Ons

Over Ons

Een klein bedrijf met oog voor de wens van de klant. Een allround aannemer, maar met specialisme in keukenmontage en het volledig renoveren van badkamers. MGU Montage pakt de gehele klus aan, van A-Z.?

Contact

Contact

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan. Hier vind je onze contactgegevens.

Nieuws

Nieuws

Klik hier voor het aller laatste branchenieuws.

Gespecialiseerd in keukenmontage en het renoveren van badkamers, van A t/m Z

Referenties

Nieuws

Daktoegangskoepel voor plat dak

Daktoegangskoepel voor plat dak

De VELUX Groep heeft nu een daktoegangskoepel ontwikkeld die een vrije doorgang naar het dak mogelijk maakt door deze volledig open te zetten.

Cradle to Cradle Innovation Award

Cradle to Cradle Innovation Award

Tegelspecialist Mosa is door het Amerikaanse Cradle to Cradle® Products Innovation Institute uitgeroepen tot Innovator of the Year. Mosa ontving de prestigieuze Innovation Award voor 2014 in november tijdens de Innovation Celebration in New York.

PIR Isolatie

PIR Isolatie

Wanneer men het dak of de spouw gaat isoleren, zijn er verschillende opties qua materiaal keuze. Zo kan men kiezen voor isoleren met minerale wol, EPS (Geëxpandeerd polystyreen) of PIR (Polyisocyanuraat Isolatie). UNILIN Insulation produceert en levert producten met PIR isolatie.

Isover Comfortroll XS

Isover Comfortroll

Isover introduceert een nieuw product voor het isoleren van schuine daken: Isover Comfortroll XS. Deze isolatiedeken heeft uitstekende isolatiewaarden en is een zeer stevig product, dat gemakkelijk aan te brengen is. Omdat de rol compact verpakt is, zijn ze gemakkelijk naar de zolder te vervoeren.

Luchtdicht Daksysteem

Luchtdicht Daksysteem

Met de steeds strengere eisen ten aanzien van energiezuinig bouwen (verlaging van de EPC) wordt luchtdicht bouwen een steeds belangrijker item. Door luchtdicht te bouwen kan verwarmde lucht niet meer door kieren naar buiten verdwijnen waardoor het energieverbruik verminderd wordt.

Inbraakwerende dakramen

Inbraakwerende dakramen

De NEN norm voor inbraakveiligheid van woningen 5087, die beschrijft welke ramen en deuren in een woning als bereikbaar voor inbraak worden beschouwd, is herzien.

Alles-in-één dakraam

Alles-in-één dakraam

Het VELUX Solar dakraam is het ultieme alles in één dakraam. Het dakraam zorgt voor meer wooncomfort, omdat hij op afstand te bedienen is.

Cabrio balkonvenster

Cabrio balkonvenster

Het CABRIO® balkonvenster is al ruim 20 jaar de manier om elke kamer met een hellend dak te voorzien van een echt balkon.

KOMO-certificering voor dakkapellen

Verlaagd BTW tarief

SKH, de certificeringsinstelling voor veiligheid, milieu, industrie, bouw en dienstverlening, en Dakvenstermeesters bieden fabrikanten van dakkapellen en vaklieden die deze monteren, de mogelijkheid om voor het product en de montage een KOMO-certificering te bemachtigen.